Vandaag zonnig met kans op.. een stralend kantoorgebouw

Op het nieuwe industrieterrein van Lokeren nam Solar Constructs hun intrek in een modern kantoor met warme, huiselijke look. Een strakke afwerking door de combinatie van zwart aluminium en hout, dat is net zoals hun zonnepanelen, helemaal future-proof.

Solar Constructs, dé expert in hernieuwbare energie helpt zowel bedrijven als particulieren in hun zoektocht naar de geschikte groene oplossing voor hun energie. Van zonnepanelen tot batterijen, zonneboilers, warmtepompen en zelfs elektrische mobiliteit.

We zijn de geschikte partner voor dit innovatieve bedrijf dat net zoals ons, bouwt aan de toekomst. En daarvoor werken ze, zoals te lezen staat op hun website, steeds met de beste materialen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ze kiezen voor een samenwerking tussen gelijkgestemden.

De moderne ruwbouw licht al een tipje van de sluier van hoe dit project werd opgevat. Een esthetisch hoog scorend kantoorgebouw dat voldoet aan alle eisen om medewerkers en klanten een aangename ervaring te bieden.

Bij binnenkomst word je ontvangen in een showroom die baadt in het licht. Een zwart keukengeheel blendt perfect met de achterliggende wand uit houten latten. De deuren in houtimitatie sluiten de achterliggende ruimtes af van de showroom. Het strakke, zwarte deurbeslag zorgt voor samenhang met het moderne keukengeheel.

Door middel van een glazen wand worden de naastgelegen ruimtes gescheiden van de showroom. Op die manier blijft alles visueel met elkaar in contact maar wordt de privacy van een gesprek gegarandeerd.

De open trap leidt ons naar het gedeelte waar de medewerkers het meeste tijd zullen doorbrengen. Ook hier wist men de strakke stijl door te trekken door een combinatie van lichte tinten met hout en zwarte details. Hier komen ook de glazen wanden in zwart schrijnwerk terug met bijhorend beslag.

Een lichtrijke werkomgeving werd er gecreëerd door vloer, wand en plafond uit te voeren in zachte kleuren. De beige vloertegel past perfect bij het nagelwitte systeemplafond voorzien van ingewerkte verlichting.

En ook voor de medewerkers wordt goed gezorgd. Zij kunnen lunchen in een zeer verzorgde bedrijfskeuken met modern keukengeheel en wand in houten latten.

Geen reactie's

Geef een reactie