Jarenlange ervaring.

De beste professionals dankzij permanente bijscholing

Wij zijn een team met tientallen jaren ervaring in de kantorenmarkt. Onze eigen medewerkers zijn de beste professionals in de markt dankzij permanente bijscholing. We selecteren en screenen zorgvuldig onze onderaannemers. We werken reeds jaren aan een sterk netwerk in de bouwsector zodat we kunnen rekenen op de beste partners en leveranciers.

Wie zijn we en
wat is onze denkwijze?

Wij zijn een team van gemotiveerde medewerkers die elk geplaatst worden in hun specialiteit. Dit van arbeiders tot calculators, projectleiders en administratieven die met passie en een top samenwerking de projecten tot een goed einde brengen. Dit met een zeer hoge klantentevredenheid als resultaat.

De wensen van de klant staan steeds centraal en worden steeds aangevuld met jarenlange ervaring en know-how die ongeëvenaard is.

We selecteren en screenen zorgvuldig onze onderaannemers. We werken reeds jaren aan een sterk netwerk in de bouwsector zodat we kunnen rekenen op de beste partners en leveranciers. Wij zijn gespecialiseerd in de afwerking van A tot Z van kantoren, bedrijfsgebouwen en niet-residentieel vastgoed.

Wij nemen de gehele coördinatie op ons zodat u zich 100% kan focussen op jullie corebusiness.

Dit alles aan de beste prijzen

Het Confistruct-team

“Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships.”
Michael Jordan

Mathias De Rijck
Managing partner & finance

Kevin De Rijck
Project manager

Lee Vlerick
Managing partner

Samen een succes creëeren?

Alles start met een goed gesprek.