Afwerking van A tot Z

om U tegen te zeggen

Wanden en plafonds

Een brede waaier aan plafond- en wandopbouwen passeerde reeds de revue. We zijn dus thuis in heel wat verschillende merken en soorten, geen enkel type is ons nog onbekend. Van gipskartonwanden over verplaatsbare volle wanden en zelfs glazen wanden tot minerale plafonds of plafonds in metaal. Wij weten er wel weg mee.

Vanaf de ontwerpfase denken wij reeds met u mee en zullen wij u bijstaan met onze ervaring en advies. Samen bekijken we wat de voor- en nadelen zijn van bepaalde mogelijkheden en helpen u vervolgens een weloverwogen keuze te maken. Wanneer alles vervolgens goed zit, kunnen wij overgaan tot het opmaken van de definitieve uitvoeringsplannen.

Deuren

Voor de deuren van uw project, kan u ook bij ons terecht. Wij werken samen met leveranciers die steeds de laatste nieuwe trends op de markt volgen qua functionaliteit en vormgeving. De installatie gebeurt door onze bekwame plaatsers. Nooddeuren met paniekbeslag, inbraakveilige deuren, toegangscontrole of automatisatie? Wij helpen je graag.

We zorgen ook voor het opstellen van een deurenlijst.

Brandveiligheid

Brandveiligheid is een topic waarvan het belang soms wordt onderschat. Wij volgen echter de nieuwste normen op de voet op waardoor we ervoor zorgen dat er voldaan wordt aan de eisen. We leveren hierbij ook de nodige brandattesten af. Op zoek naar een oplossing op maat? Wij kunnen het.

Akoestiek

Om de productiviteit van de werknemers te garanderen, is het belangrijk dat ze zich optimaal kunnen concentreren. Hierbij is akoestiek een belangrijk gegeven. U kan beroep doen op ons om uw akoestiek te verbeteren. Van studie tot vakkundige uitvoering, u kan het ons vragen. Wij horen het graag.

ConfiStruct is exclusieve partner van Knauf Ceiling Solutions voor de plaatsing van Eleganza. De naadloze oplossing voor uw akoestisch plafond.

Schilderwerken

Een ruimte die functioneel helemaal in orde is, heeft nog maar een beetje verf nodig om een echte meerwaarde te zijn. Wij werken uw project tot in de puntjes af. U kan beroep op ons doen voor het schilderen van deuren, wanden, plinten, plafonds en zelfs het buitenschrijnwerk. Wij zullen u niet in de kou laten.

Vloerafwerkingen

Naast een frisse kleur, zorgt ook de vloer voor de uitstraling van uw ruimte. Onze leveranciers bieden ons de beste kwaliteit en de laatste trends. Van PU-vloer tot vinyl, epoxy, cementgebonden vloeren, parket en keramische vloeren tot zelfs polybeton of gepolierd beton. We kijken samen wat mogelijk is.

Pleisterwerken

Pleisterwerk nodig? Dat hoeft u ons maar even te vragen. Wij hebben ervaring met het pleisteren van plafonds en wanden. Basiscementpleisters kunnen wij ook machinaal plaatsen.

Buitencrepi op isolatie nodig? Dat kan ook.

PUR en chape

Eens de ruwbouwaannemer de werf verlaten heeft en alle technieken zijn geplaatst, kan er van start gegaan worden het spuiten van de PUR. Afhankelijk van de vloerafwerking kan er vervolgens ook een chape geplaatst worden. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Technieken

Wij kunnen u adviseren bij het integreren van de technieken in uw bouwproject. Doordat wij vanaf de ontwerpfase met u meedenken, vermijden wij nodeloze kosten door onnodige kappen en breken in functie van de technieken. Daarmee besparen we heel wat tijd en budget.

Samen een succes creëren?

Alles start met een goed gesprek.