Ontdek hier alle diensten

Waarmee wij jullie kunnen helpen

Wanden en plafonds

U kan rekenen op onze jarenlange ervaringen in alle verschillende opbouwen van wanden en plafonds. Vele merken en soorten, geen enkel type is ons onbekend. Qua wanden reikt onze kennis van gipskartonwanden tot verplaatsbare volle en glazen wanden. De plafonds reiken van mineraal (hard of zacht), metaal, …

In kader van een totaalproject en vanaf de ontwerpfase denken wij met u mee en adviseren wij u op basis van uw wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u meteen toelichten wat de voor- en nadelen zijn van bepaalde toepassingsmogelijkheden, uiteraard prijs gerelateerd. Wanneer alles afgestemd is op de wensen van de klant, kunnen wij overgaan tot het opmaken van de definitieve uitvoeringsplannen.

Deuren

Ook kunnen wij deuren voor alle projecten aanbieden. Wij werken samen met de beste leveranciers en zorgen zelf voor de plaatsing. Van standaard deuren tot branddeuren en glazen deuren. Wilt u nooddeuren met paniekbeslag, inbraakbeveiliging, toegangscontrole of automatisatie? Voor ons is alles mogelijk. Alle geuren en kleuren, formaten en akoestiek.

Wij bespreken samen met u de wensen van elke deur en maken aan de hand daarvan een deurenlijst op.

Brandveiligheid

Brandveiligheid is een zeer belangrijk en vaak ook onderschat topic. Wij zijn ons hiervan zeer bewust en volgen de brandnormering dan ook op de voet op. Wij zorgen dat al onze uitvoeringen voldoen aan de brandnormen en leveren hierbij ook de nodige brandattesten af. Ook bieden wij oplossingen aan op maat voor specifieke situaties en denken wij met u mee.

Akoestiek

Akoestiek in kantoren is misschien wel een van de belangrijkste factoren als we denken aan concentratie bij het personeel of vergaderzalen die akoestisch niet vakkundig uitgevoerd zijn. Indien nodig voeren wij de nodige testen uit om uw werkplek een perfect akoestisch comfort te bieden. Wij hebben voor alle wensen en eisen oplossingen. Zowel voor plafonds, wanden, glazen wanden, deurgehelen,…

Schilderwerken

Ook voor schilderen van deuren, wanden, plinten, plafonds en zelfs buitenschilderwerk kan je bij ons terecht. Wij maken gebruik van de beste materialen en dit in combinatie met onze kennis.

Vloerafwerkingen

Wij kunnen quasi alle soorten vloeren aanbieden. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij de beste leveranciers en plaatsers voor zowel cementgebonden vloeren, PU-vloer, epoxy vloeren, vinylvloeren, parketvloeren en keramische vloeren. Ook polybeton of gepolierde beton kunnen wij aanbieden aan de scherpste prijzen. Al dan niet geborsteld.

Pleisterwerken

Ook pleisterwerken hebben voor ons geen geheimen. Van plafonds tot wanden realiseren wij prachtige projecten. Ook kunnen we machinaal basiscementpleisters plaatsen. Dit alles top kwaliteit voor de beste prijzen. Zelfs een buitencrepi op isolatie gaan wij niet uit de weg.

PUR en chape

Indien de ruwbouw aannemer de werf verlaten heeft en de technieken zijn geplaatst, kan er van start gegaan worden met de echte afwerking. De meest courante uitvoering hiervan is het spuiten van PUR waarna men afhankelijk van de afwerking een al dan niet chape laag boven plaatsen. Hiervoor ben je bij ons ook op het juiste adres. Afhankelijk van project tot project bespreken wij met u de beste uitvoering en nemen dit ook volledig op ons.

Skellet

Als officieel verdeler SKELLET Vlaanderen bieden wij de juiste oplossingen voor het bouwen van loodsen; inrichtingen van loodsen; tussenverdiepingen; …en nog veel meer toepassingen. Wat maakt dit profiel zo uniek? 60% minder CO2 uitstoot nodig voor de fabricatie. Zeer snel te monteren. AANPAS -en VERPLAATSBAAR = kostenbesparend. Doorgaans goedkoper dan klassieke staalbouw. Zeer flexibel en licht. Meer info omtrent de voordelen en mogelijkheden, via onze partner www.skellet.be

Technieken

In kader van een totaalproject en vanaf de ontwerpfase denken wij met u mee en adviseren wij u op basis van uw wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u meteen toelichten wat de voor- en nadelen zijn van bepaalde toepassingsmogelijkheden, uiteraard prijs gerelateerd. Wanneer alles afgestemd is op de wensen van de klant, kunnen wij overgaan tot het opmaken van de definitieve uitvoeringsplannen.

Samen een succes creëeren?

Alles start met een goed gesprek.