Een smakelijke samenwerking

Naast Antwerpen en Leuven, doet Poké Ruba nu Gent aan. De gezonde eat-in en take-away franchise zocht en vond in ConfiStruct de geschikte partner voor de uitwerking van hun (wel zeer Instagrammable) inrichting in hartje Nederkouter. Nood aan inspiratie? Lees even mee!

Poké Ruba is the new kid in town wat gezond en gemakkelijk eten aangaat. Met hun nieuwe vestiging in Gent, in de buurt van enkele faculteiten en autoluwe zone, brengen zij heerlijke bowls (letterlijk) tot aan de deur van eenieder die een gezonde maaltijd wil nuttigen en niet altijd de tijd heeft om zelf aan de slag te gaan. De ingrediënten zijn niet alleen kraakvers, de bowls zijn ook een ware streling voor het oog.

Je wil er dan ook van kunnen genieten in een knap kader. Arno ging meteen met Anna aan de slag om haar visie op de inrichting naar werkelijkheid om te zetten. Naast de hoge afwerkingsgraad was het ook belangrijk om met duurzame materialen te werken. Alles binnen het pand zou veelvuldig belopen worden door enthousiaste klanten, de tafels moesten bestand zijn tegen een continue bezetting en de keukeninrichting moest makkelijk in onderhoud zijn.

Al vanaf de Ketelbrug worden we naar de ingang gebracht door middel van de opvallende gevelreclame. Deze leidt ons naar binnen om vervolgens ons oog te gooien op de neon vossenstaart aan de wand. Meteen valt de bijzondere afwerking van de wand op. Hier werkten we met een speciale verftechniek op de binnenpleistering die een betonlook imiteert. Aan de overzijde zien we een knap afgewerkte wand met verticale latten in Rode Noorse Den waarin een koeling werd ingewerkt. De nis werd voorzien van multifunctionele schappen in mdf. Voor de vloer van de zaal en het achterliggende gedeelte werd er gekozen voor polybeton. Hierop brachten we een coating aan om vetvlekken tegen te gaan. Deze vloer komt terug op het verhoogde gedeelte dat te bereiken is via de eikenhouten trap met stalen leuning. Vervolgens kunnen we verder lopen naar de toiletten waar we de muren afwerkten met een gladde afwerking en kenmerkende rode kleur in combinatie met melkwitte wandtegels 30/60. Het systeemplafond 60/60 zorgt voor een nette afwerking. In de keuken zijn de wanden voorzien van leuke rode tegels met witte voeg. De keuken wordt proper afgesloten door een dubbel doorslaande deur. De regenwaterinstallatie, gaswandketel, CV-leidingen en sanitaire installaties werden door geplaatst. We verzorgden ook de elektriciteit en de plaatsing van de lichtarmaturen. En alsof dat nog niet genoeg is, moet je dit leuke interieur eens van dichterbij bekijken!

Geen reactie's

Geef een reactie