Gezond en wel in Berchem

In Berchem opent de nieuwe vestiging van Recovery Lab zijn deuren, een innovatieve praktijk voor gezondheid en welzijn.

Het gedreven team achter Recovery Lab biedt in deze nieuwe praktijk, gelegen aan het Frans Van Hombeeckplein in Berchem, een breed scala aan diensten aan waaronder kinesitherapie, osteopathie, rugschool & dry needling. Maar je kan er ook terecht voor loopanalyses, krachtmeting of yoga en pilates. Recovery Lab streeft ernaar om een harmonieuze en helende omgeving te creëren voor al haar bezoekers, en dat is zichtbaar in elk detail van het interieur.

De ruimte is ontworpen met het oog op functionaliteit en esthetiek. De pleisterwerken zorgen voor een strakke en verzorgde afwerking van de muren, terwijl de vloeren bestaan uit isolerende uitvullagen, zwevende cementgebonden dekvloer en linoleum vloerafwerking. Voor een extra vleugje comfort en stijl werd er ook een schoonloopmat geïnstalleerd.

De binnenwanden zijn opgebouwd uit lichte (gebogen) scheidingswanden en voorzetwanden, wat flexibiliteit en privacy biedt binnen de praktijkruimtes. De raam- en deurgehelen, waarvan sommige pivoterend in de vloer zijn bevestigd, voegen een moderne touch toe aan het interieur. Wandbekleding met tegels die perfect bij de vloer passen, handgrepen in hout en spiegels, dragen bij aan een warme en uitnodigende sfeer.

Een akoestische spuitpleister op het plafond zorgt ervoor dat het geluidsniveau in de praktijk aangenaam blijft, zelfs bij drukke bezetting. Het maatwerk meubilair, waaronder keukenmeubelen, kastenwanden, bergkasten, wastafels en een balie, is ontworpen om zowel praktisch als stijlvol te zijn. De organische vormen, zoals de gebogen wanden en de vloeiende lijnen van de balie, geven de praktijk een natuurlijke en serene uitstraling.

De schilderwerken, de plaatsing van kapstokken en raamdecoratie maken het geheel af.

Elk element van Recovery Lab is zorgvuldig uitgekozen en geplaatst om een ruimte te creëren waar bezoekers zich comfortabel en ontspannen kunnen voelen. En door een geïntegreerde aanpak te hanteren, is er een praktijk ontstaan die niet alleen functioneel en efficiënt is, maar ook een esthetisch genot biedt voor iedereen die er binnenkomt.

We nodigen je graag uit om zelf de rustige en inspirerende omgeving van Recovery Lab in Berchem te ervaren, waar gezondheid en welzijn centraal staan.

Geen reactie's

Geef een reactie