Aan de haal met uw waardevolle spullen

Begin 2022 zette het Nederlandse CitySafes voet aan wal in ons Belgenland. De zoektocht naar een geschikte partner eindigde bij ConfiStruct. Wij gingen aan de haal met dit project en dat leverde een interessante samenwerking op. Benieuwd naar wat wij verwezenlijkten? Lees hierover het uitgebreide verslag.

CitySafes, aanbieder van kluisruimte, heeft sinds april dit jaar zijn intrek genomen in enkele van België’s mooiste, historische gebouwen. Je kan hen onder andere vinden in de Nationale Bank aan de Leopoldsplaats in Antwerpen maar ook in Brussel vertoeven ze in een schitterend kader. Hiernaast kan je nog bij 18 andere vestigingen terecht voor het opbergen van je waardevolle spullen.

Het zal je dan ook niet verwonderen dat de planning één van de belangrijkste elementen was tijdens dit project. Om de overschakeling van het reguliere verhuur via de banken naar CitySafes zo vlot mogelijk te laten verlopen, gingen wij gefaseerd aan het werk. Dit zorgde ervoor dat de vestiging functioneel kon zijn terwijl wij de laatste hand legden aan de afwerking. Er moest voor dit project dus veel gecoördineerd worden met verschillende partijen. Onze projectleider Björn werd de go-to persoon en hij volgde dan ook op de voet alle nieuwe ontwikkelingen en aanpassingen op. Samen met zijn Nederlandse collega, verantwoordelijke van CitySafes, vormde hij een evenwichtige tandem.

Nog voor binnenkomst in het filiaal zal het je opvallen dat je een CitySafes vestiging betreedt. De kenmerkende blauwe kleur werd voorzien op het schrijnwerk en op de ramen werd folie aangebracht met logo en merknaam. Bij het betreden van het kantoor, kan je plaats nemen in een aangename wachtzaal. Deze is voorzien van een comfortabele zitbank. Via een beveiligde, geautomatiseerde toegang word je vervolgens naar de balie geloodst. De balie bestaat uit melamine in houtkleur, vanuit het systeemplafond daalt een moderne lichtarmatuur af. De blauwe tapijttegels zorgen voor eenheid en herkenbaarheid doorheen het volledige filiaal. Via de volgende beveiligde deur kom je terecht in de gang waar de kijkkamers zijn die uitgeeft op een zware, blauwe deur: de kluis. De kijkkamers zijn voorzien van meubilair in rustgevend wit en een knappe fotoprint op de muur ter afwerking. Wanneer we vervolgens de kluis betreden, zie je dat de kluizen netjes afgewerkt zijn met hetzelfde hout dat gebruikt werd voor de balie. Rust en eenheid vormt dan ook de rode (blauwe) draad in dit project om ervoor te zorgen dat toekomstige klanten makkelijk de weg naar CitySafes vinden.

Geen reactie's

Geef een reactie