The (Burger) King is calling

Flame-grilled burgers, frietjes en onion rings. Als het water je al in de mond loopt, kan je even binnen springen bij Burger King. Na de vestigingen in Ninove en Mechelen, zorgden we dat de hongerigen ook in Maasmechelen konden genieten van een snelle maaltijd én een mooi afgewerkt interieur. Je leest er hieronder meer over.

Het is officieel denken we dan; wij zijn hofleveranciers. Leveranciers van heel veel systeemplafonds en wanden in gipskartonplaten voor dé koning der hamburgers, Burger King.

Er prijkt nog geen gouden plakkaat op de muur maar onze fierheid over de samenwerking tussen ConfiStruct en Burger Brands met Burger King en Quick, is er daarom niet minder door.

Van onze eerste vestiging voor Burger Brands in Ninove tot het hoofdkantoor in Wilrijk en verschillende Quick en Burger King-filialen over heel België. We zorgen altijd voor een goede planning, right-in-time aanleveringen en een perfect eindresultaat.

In de restaurants plaatsten wij een systeemplafond met inlegtegels alsook een afwerking met gipskarton in dubbele structuur. De wanden werden afgewerkt met gipskartonplaten. Goed voor 4 cijfers aan m² systeemplafond en gipskarton dus!

In het hoofdkantoor gingen we aan de slag met volle wanden in melamine en glazen wanden als scheiding. De verfwerken behoorden vervolgens ook tot ons takenpakket en de tapijttegels werden plaatselijk hersteld of vervangen. In de burelen was een er degelijk lamellen plafond aanwezig. Het zou dan ook zonde zijn om een perfect bruikbaar product te verwijderen en onnodige kosten te maken. We pasten dit plafond echter wel aan naar de noden van de werknemers, zo zorgden we onder andere voor extra lichtarmaturen in de nieuwe uitsnijdingen en plaatsten we een nieuw, zelfde plafond in de gang zodat er eenheid was.

De bestaande wanden in de kantoorzijde werden aangepast maar het materiaal werd hergebruikt. Zo werken wij op onze manier mee aan een duurzamer project én drukken we de rekening voor zowel aarde als klant.

Geen reactie's

Geef een reactie