Administratief Centrum Waasmunster

Of je nu een nieuwe identiteitskaart nodig hebt, je rijbewijs komt ophalen of een verbouwing moet doorgeven. Je kan als inwoner van Waasmunster altijd terecht in het Administratief Centrum. Wij zorgen ervoor dat je private gesprekken privé blijven door ervoor te zorgen dat dit gebouw voorzien is van de beste akoestische producten en een bijhorende perfecte uitvoering.

Het volgende project brengt ons richting Waasmunster waar we het Administratief Centrum voorzagen van maar liefst 5 verschillende types plafonds.

Wanneer je door de gangen loopt en even naar boven kijkt, zie je een strak gedesignd type plafondpaneel. De OWA RAW met een industriële betonlook heeft naast een optimale akoestische prestatie ook een modern uitzicht. Maar er werd ook nagedacht over de impact van de gebruikte materialen op het milieu. Zo is de OWA RAW een gecertificeerde (oa. cradle-to-cradle, LEED,…) plafondtegel, gemaakt van biologisch afbreekbare minerale wol.

In de lokalen vinden we 1 van 2 types terug met een klein verschil qua bevestiging. Enerzijds rechtstreeks gelijmd aan de structuur, anders bevestigd aan een draagstructuur. De Facett™  tegels van Rockfon koppelen een uitstekende geluidsabsorptie en brandwerendheid aan een verhoogde thermische isolatie. Ook deze tegels zijn gemaakt van volledig recycleerbare steenwol en is resistent tegen de groei van micro-organismen.

Voor de raad- en collegezaal en het kantoor van de burgemeester mag het misschien ook nog nét iets meer zijn. Het plafond is er voorzien van een naadloos panelenplafond uit het Knauf gamma. Als erkende en exclusieve plaatser van Eleganza™  zorgden we voor een perfecte uitvoering. Meer nog: ook hier kunnen we spreken van een doordachte, milieuvriendelijke keuze. Armstrong Eleganza™ plafonds bestaan voor 20% uit gerecycleerde materialen en zijn hernieuwbaar door hun samenstelling uit biologisch afbreekbare minerale wol, perliet, zetmeel, gerecycleerd papier, gerecycleerde tegels en klei.

In de sanitaire ruimtes werden verlaagde plafonds voorzien in gipskartonplaten.

De akoestische baffels achter de balies zorgen voor een uniek, eigenzinnig zicht.

Geen reactie's

Geef een reactie