Omringd door fiscale, juridische experten en perfect passende akoestische oplossingen

Als ondernemer kan je maar beter goed omringd zijn als het gaat over fiscale en juridische zaken. En goed omringd zijn; dat is een bekwaam accountantskantoor in de buurt hebben voor al je vragen. Naast de vestigingen in Gent en Waregem, kan met al je vragen nu ook terecht in Bredene. Een project dat ons dus helemaal tot aan ‘het zeetje’ bracht zodat wij ervoor konden zorgen dat deze professionals in een aangename omgeving jouw cijfers op orde kunnen houden.

De inhoud van dit project is al even veelzijdig als de taken van de specialisten ter plaatse. We ontzorgen onze klant van afbraak tot afwerking; een project dat start met het verwijderen van wanden in metselwerk, tapijt- en vinylvloer, de keramische tegels en de leisteen met ondervloer. De oude systeem- en gyprocplafonds moesten er op hun beurt ook aan geloven. De gyproc- en kogelwerende wanden uit een ver verleden werden eveneens weggehaald, net als alle binnenschrijnwerk; van deuren tot  lamellengordijnen en de keuken.

Vervolgens gingen we aan de slag om de ruimte opnieuw in te delen zodat er units ontstonden die private gesprekken mogelijk maken. Deze worden gecreëerd door volle systeemwanden te combineren met systeemwanden in glas. Bij beide wanden wordt een akoestische dam voorzien om alles binnenskamers te houden. De wanden in gipskarton werden schilderklaar afgewerkt zodat deze na plaatsing meteen netjes afgewerkt konden worden. Kamerhoge, beglaasde deuren zorgen voor de nodige privacy zonder in te boeten op ruimtegevoel.

In het grootste gedeelte van het pand plaatsen we een systeemplafond 60×60/120×60 met geïntegreerde verlichting en verluchtingsrooster. Dit zorgt voor een propere afwerking van de bovenliggende structuur en technieken. In de inkom wordt er gebruik gemaakt van geperforeerde gipskartonplaten die gebruikt worden om een naadloos akoestisch plafond te creëren met doorlopend patroon. De gepatenteerde technologie zorgt voor een gezond binnenklimaat door schadelijke stoffen op te nemen in de structuur en te neutraliseren.

De indeling van het open kantoor krijgt vorm door te werken met een centrale gang en een dwars lamellenplafond Heartfelt Linear® uit het gamma van Hunter Douglas  in grijze kleurencombinatie. Dit vilten plafond heeft ongekende akoestische eigenschappen, ziet er daarenboven nog een fantastisch uit én heeft een duurzame oorsprong (Cradle tot Cradle Certified).

Geen reactie's

Geef een reactie