Uit de startblokken

Aalst.. De stad van onder andere Daens, Louis Paul Boon, Sabine Appelmans én de kinesisten van Sportkinetics. Het is er dus the-place-to be om te werken aan je herstel en terug in topvorm te komen.

Sportkinetics is een kinesitherapie en sport performance centrum voor iedereen die op een actieve, kwalitatieve en snelle manier wilt revalideren met zo weinig mogelijk kans op herval. Je bent er in goede handen en wij zorgden ervoor dat deze kinesisten zich volledig daarop kunnen concentreren door onze hand te leggen aan hun project.

Met ons team zijn we aan de slag gegaan om een lege loods om te toveren tot een praktijk waar je in een aangename omgeving terecht kan voor kinesitherapie, personal training, allerhande screenings en voedingsadvies. Op hun website kan je in alle geval meer te weten komen over wat ze allemaal doen maar hieronder geven wij jou alvast een exclusieve kijk in het project.

Aan het einde van een ruime parking staat een lichtrijk gebouw met 2 grote glaspartijen. Deze staan in een witte gevel voorzien van isolatie en afgewerkte met crepi.

Bij binnenkomst word je ontvangen aan een op-maat-gemaakte balie in combinatie met bijpassend projectmeubilair. Het witte schilderwerk staat in contrast met de zwart geverfde spanten van het dak. Dit is brandwerend schilderwerk.

Na de balie kan je aan dezelfde kant aparte toilet- en doucheruimtes terug vinden voor heren & dames. In deze ruimtes zorgden we voor geschikt sanitair en werden de wanden afgewerkt met faience.

Vervolgens word je via een stalen binnentrap trap geleid naar de nieuwe mezzanine. Hier bevindt zich een ruimte voor administratie en berging plus keukengeheel. Onder de mezzanine bevinden zich verschillende behandelruimtes die door middel van scheidingswanden en licht grijze gordijnen de privacy van de patiënten vrijwaart.

De industriële beton in poly-beton zorgt voor een strakke doch warme afwerking. De schilderwerken maken het plaatje verder af.

Geen reactie's

Geef een reactie