Categorie
Realisaties
Tags
home
Over dit project

Totaal afwerkingsproject Rexel

Wat we deden

Voor dit prachtige project hebben we de totale afwerking uitgevoerd. We zijn hier begonnen met de vloerisolatie en vervolgens de gepolierde beton.

Nu was alles klaar om te starten met de wanden.

We hebben hier +-600mgipskartonwanden alsook +-300mmobiele wanden uitgevoerd. Voor deze mobiele wanden hadden we zowel deels beglaasde wanden als volledig glazen wanden met kaders rond de deuren. Deze allemaal met een minimale akoestische waarde van 40db.

Voor de plafonds hebben we de Rockfon 43db met verdekt ophangsysteem geplaatst in de vergaderzalen, welke een zeer hoge geluidsabsorptie hebben (klasse A) waardoor confidentiële gesprekken in kantoren mogelijk worden!

Voor andere lokalen is gekozen voor zowel de Rockfon Pallas alsook delen gipskartonplafond.

Ook dienden we +- 100m peilverlaging uit te voeren waaronder we in een tweede fase de systeemwanden konden aansluiten op deze peilverlaging.

Ook alle deuren, EI60 schuifwanden automatisch sluitend bij brand en vouwwanden hebben wij mee in dit project opgenomen.

Aangezien niets te veel is voor Confistruct, hebben wij zelfs voor dringende zaken en om onze klant te helpen, het metsen van een aantal muren uit volle betonblokken in de hoogspanningscabine op ons genomen! Een prachtig project met een prachtig eindresultaat en alweer een tevreden klant als gevolg!

Samen een succes creëren?

Alles start met een goed gesprek.