Onthaasten in Oostende

In Oostende kan je sinds kort de nieuwe vestiging vinden van Zelda & Zorro. En in de Koningin der badsteden, doet enkel een parel van een interieur de locatie eer aan.

Zelda&Zorro is een vernieuwend concept dat mensen wil samenbrengen in een ongedwongen kader. Dit doen ze door een huiskamergevoel te creëren waar ouders en kinderen zich op hun gemak kunnen voelen. Je kan er doorheen de week terecht voor bedrijfsevents, vergaderingen en het organiseren van bijvoorbeeld opleiding en in het weekend geniet je er van een brunch of high-tea en leerrijke workshops. Daarnaast zijn er nog tal van initiatieven die het bekijken waard zijn!

Na de vestiging in Gent, vertrouwde Zelda&Zorro ons ook de uitwerking van hun shared livingroom concept in Oostende toe. We nemen jullie dan ook graag mee naar ‘t zeetje om dieper in het project te duiken.

Om ervoor te zorgen dat alle bezoekers in een aangenaam klimaat kunnen genieten van hun familiemoment, werd er vloerverwarming geplaatst onder epoxy mortelvloer.

Aan het terras werd een houten vloer gerealiseerd die vervolgens werd bekleed met vinyl. Ook de traptreden werden netjes uitgewerkt in datzelfde vinyl.

Voor het plafond werd gekozen voor een geperforeerd akoestisch plafond met isolatiemat voor maximale absorptie. Handig dus als er veel enthousiaste jonge bezoekers aanwezig zijn. De plafonds in de keuken, berging en toiletten werd uitgewerkt met 60/60 tegels.

De wanden werden uitgepleisterd, er werden voorzetwanden geplaatst en aan de ramen werd een versteviging voorzien in OSB. Deze versteviging geeft de mogelijkheid om gordijnkasten te voorzien. Vervolgens werden de wand en gordijnkasten afgewerkt met een knappe schilderwerktechniek.

Het binnenschrijnwerk zoals de schuifdeur voor de keukenwand en het plaatsen van de deurgehelen, was ook onderdeel van onze opdracht.

Verder werden de technieken door ConfiStruct gecoördineerd; van elektriciteit met bespreking van de stopcontacten, verlichtingsrails, uitvoering van de zekeringskast, wifi, schakelaars & branddetectie tot het ventilatiesysteem en de waterkeuring.

Geen reactie's

Geef een reactie