Categorie
Realisaties
Tags
home
Over dit project

Spar (Denderwindeke)

Wat we deden

Dit project bestaat uit een grote Spar winkel op het gelijkvloers alsook op de eerste verdieping een privé woongedeelte.

Op het gelijkvloers hebben we langs beide zijden van de compartimentering een +-75m lang brandwerend plafond (EI30) geplaatst. Dit om ervoor te zorgen dat wanneer er brand veroorzaakt wordt in het ene compartiment, deze brand niet kan overslaan op het andere compartiment. Ook in de trappenhal en scheidingswanden tussen privé en werk, hebben we brandwerende oplossingen geboden en uitgevoerd.

Boven de bakkerij en versafdeling hebben we een peilverlaging geplaatst. Hier alsook in nog enkele andere ruimtes hebben we Rockfon Hydroclean plafonds geplaatst met behandelde profielen. Deze hebben als voordeel dat ze met water gereinigd kunnen worden.

Voor de refter en bergingen is gekozen voor de Perla OP plafonds. Voor de privé woning op het eerste verdiep hebben we alle scheidingswanden geplaatst alsook alle plafonds. Voor de scheidingswanden hebben we zowel akoestische (MW-profielen met dubbele soundshield beplating) alsook brandwerende en wanden met vochtwerende platen uitgevoerd. Ook voorzetwanden inclusief uitwerken van alle dagkanten van de ramen hebben we uitgevoerd.

De plafonds van het privé gedeelte hebben we volledig in gipskartonplafond uitgewerkt.

Voor het gehele project hebben wij ook alle deuren geplaatst. Zowel brandwerende deuren als deuren met elektrische sloten en zelfs tot glazen deuren op vloerveer.

Samen een succes creëren?

Alles start met een goed gesprek.